KOCAELİ / DARICA - Darıca Süreyya Yalçın Ortaokulu

Darıca Süreyya Yalçın Ortaokulu

Kazım Karabekir Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No2, 41700 Darıca/KOCAELİ
Vizyon
Zaman uyumlu olarak, sürekli kendini geliştirebilen ve yenileyen, teknolojik olanaklardan üst seviyede yararlanabilen ve yararlandırabilen, çağdaş eğitim olanakları sunabilen, kültürel etkinliklerin geliştirilmesinde fiziki şartlara uygun olan formaliteden kurtulmuş, halkla ilişkileri güçlü bir okul oluşturarak; Dünyanın her yerinde başarılı olabilecek, Atatürkçü düşünceye sahip, ulusuna, özüne ve değerlerine bağlı, verilenlerle yetinmeyip araştıran, teknolojik araçlardan üst düzeyde yararlanabilen, bilgi yetenek ve becerilerini doğru yer-zaman ve iş için kullanabilen, zorluklarla sürekli mücadele edip, üstesinden gelebilen, özgür düşünen ve üreten, ülke koşullarını tanıtan yurtsever öğrenciler yetiştirebilmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli ve manevi değerlere bağlı, fikri hür, irfanı hür, kendisini geliştirebilen, araştırmacı, sorgulayıcı, paylaşımcı, süreç sonunda paydaşları mutlu edecek, toplumsal olaylara çözüm üreten, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmektir.
Rehber Öğretmen :
Derslik :18<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
07:10-12:20 12:20-17:10
Doğalgaz
ADSL (2 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
İlçemizin tüm mahallelerinden halk otobüsleri geçmektedir. İl merkezine ve İstanbul´a minibüs ve otobüsler mevcuttur. Ayrıca Gebze tren istasyonuna 500 m uzaklıktadır.
İLÇE MERKEZİNE 3 KM İL MERKEZİNE 50 KM
Taban-Tavan Puan Bilgileri