Darıca Süreyya Yalçın Ortaokulu


Vizyon: Zaman uyumlu olarak, sürekli kendini geliştirebilen ve yenileyen, teknolojik olanaklardan üst seviyede yararlanabilen ve yararlandırabilen, çağdaş eğitim olanakları sunabilen, kültürel etkinliklerin geliştirilmesinde fiziki şartlara uygun olan formaliteden kurtulmuş, halkla ilişkileri güçlü bir okul oluşturarak; Dünyanın her yerinde başarılı olabilecek, Atatürkçü düşünceye sahip, ulusuna, özüne ve değerlerine bağlı, verilenlerle yetinmeyip araştıran, teknolojik araçlardan üst düzeyde yararlanabilen, bilgi yetenek ve becerilerini doğru yer-zaman ve iş için kullanabilen, zorluklarla sürekli mücadele edip, üstesinden gelebilen, özgür düşünen ve üreten, ülke koşullarını tanıtan yurtsever öğrenciler yetiştirebilmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli ve manevi değerlere bağlı, fikri hür, irfanı hür, kendisini geliştirebilen, araştırmacı, sorgulayıcı, paylaşımcı, süreç sonunda paydaşları mutlu edecek, toplumsal olaylara çözüm üreten, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 07:50 - 13:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0262 656 43 74

Belgegeçer - (262) 656 4373

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sureyyayalcin.meb.k12.tr

Adres - Kazım Karabekir Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No 2, 41700 Darıca/KOCAELİ

Öğretmen :40
Öğrenci :673
Derslik :18
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3501
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri -

Adres - Kazım Karabekir Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No 2, 41700 Darıca/KOCAELİ

Ulaşım İlçemizin tüm mahallelerinden halk otobüsleri geçmektedir. İl merkezine ve İstanbul´a minibüs ve otobüsler mevcuttur. Ayrıca Gebze tren istasyonuna 500 m uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 3 KM İL MERKEZİNE 50 KM